miercuri, 28 martie 2012

PRSN

Rămâne în consolidare pe termen mediu și lung, consolidare intre suport și rezistenta. Pe termen scurt prețul are ca țintă banda inferioara a canalului de consolidare. MACD-ul a intrat în teritoriu negativ ceea ce face ca șansele de a atinge suportul de 0.17 sa fie destul de mari.

marți, 27 martie 2012

SIF4

Negativ pe termen scurt, pozitiv pe termen mediu si lung. Dupa corecția începută și după semnalul de ieșire pe termen scurt, prețul are o reacție pozitiva la EMA50 și în zona de suport, dar nu a reușește sa închidă peste EMA20 și peste rezistenta de la 0.731. Pentru cei care au ieșit la semnal, și care au marcat un profit deloc neglijabil, este de recomandat cel putin închiderea prețului deasupra rezistentei, sau depășirea maximului recent.

luni, 26 martie 2012

SIF3

Reacție puternic pozitiva la principala linie de trend ascendenta pe termen lung, reacție în ton cu principalele piețe externe. In aceste condiții prețul poate ataca din nou rezistenta data de maximul recent. MACD-ul pe punctul de a intersecta în teritoriu pozitiv. STOCH la fel susține mișcarea ascendenta.
P.S. Nu trebuie scăpat din vedere gap-ul de azi.

joi, 22 martie 2012

SNP

Negativ pe termen scurt, cu semnal dat cu ceva timp in urma. Momentan ne gasim cu prețul sub EMA20 cu țintă pe termen scurt EMA50 și retragerea FIBO 38,2% care este zona de suport. Orice închidere sub aceasta zona creste considerabil șansele unei corecții cel putin pana la retragerea FIBO 50%. Concluzie: In aceasta faza NU se cumpără. Eventual speculatorii pot încerca long la EMA50 su SL strâns sub aceasta.

miercuri, 21 martie 2012

BETFI

Negativ pe termen scurt, cu prețul sub EMA20. Momentan cauta sa se consolideze în zona de minime recente. Orice trecere a MACD în teritoriu negativ creste șansele ca indicele sa testeze suportul de la 23500 care este și target de preț.

marți, 20 martie 2012

TGN

Negativ pe termen scurt, cu prețul cautând sa consolideze la minimele recente.MACD este în teritoriu negativ susținând continuarea mișcării descendente. Potențial target pe termen scurt, și suport este EMA200 (225). Speculatorii pot încerca long la EMA200 pe termen scurt, cu marcare de profit rapid.

miercuri, 14 martie 2012

EUR/USD

Trend principal pe termen lung in continuare negativ.  Reacție pozitiva în trend negativ, pare a se fi încheiat acum câteva zile, odată cu generarea semnalului de ieșire pe termen scurt. Se poate observa cum pe termen lung evoluția prețului are loc în canalul descendent trasat, și cum după testarea lui mișcarea și-a schimbat direcția. MACD este și el pe punctul de a intra în negativ. Orice străpungere a  suportului  de la 1.3 poate duce prețul către minimele recente. 

marți, 13 martie 2012

SIF2

Negativ pe termen scurt, dar rămâne deasupra liniei de trend ascendente principale. Având în vedere ca prețul se afla la confluenta a 3 suporți EMA50, linia de trend ascendenta și linia de suport de la 1.29, e posibil sa asistam la o reacție pozitiva a acestuia din aceste zone. Speculatorii pot încerca long cu SL undeva sub acești suporți.

luni, 12 martie 2012

Update TGN !

Target-uri atinse: EMA50, 232.5,  și banda inferioara a canalului ascendent.

duminică, 11 martie 2012

SIF1

Negativ pe termen scurt, pozitiv pe termen mediu și lung.  Pentru investitorii pe termen scurt acum câteva ședințe a fost generat semnal de ieșire pe termen scurt, la străpungerea suportului de la 1.19 devenit acum rezistenta. In ședința de vineri prețul s-a oprit la EMA50 care de asemenea este suport, și de unde nu este exclus ca pentru moment sa aibă reacție pozitiva. MACD se apropie de linia zero. Speculatorii pot încerca long la EMA50 sau la suportul 1.05, cu SL strâns sub ele.

miercuri, 7 martie 2012

TGN

Semnal de ieșire pe termen scurt și marcare de profit acum 2 ședințe la străpungerea cu putere a EMA20 și a suportului de la 247.18, devenit acum rezistenta. MACD și STOCH arata posibilitatea de continuare a mișcării negative. Potențiale target-uri și suporți pe termen scurt EMA50, 232.5 și banda inferioara a canalului ascendent.

marți, 6 martie 2012

Update TLV !

Target,  si rezistenta, 1.113 atins !

TLV

Pozitiv, cu semnal de intrare dat in 17.01.2012. EMA20 a trecut deasupra EMA200 ceea ce este de asemenea pozitiv. Ieri prețul a închis deasupra vechii rezistente de la 1.066, si acum țintește rezistenta de la 1,1136, care este target de preț pe termen scurt. MACD susține și el aceasta mișcare pozitiva . De remarcat totusi de-corelarea fata de restul emitenților BVB și a indicilor externi de 2 zile ceea ce recomanda prudenta si prezenta SL-urilor..

luni, 5 martie 2012

Update SIF3 !

Target, rezistenta, atinsa.


P.S. Atenție la gap, poate fi închis zilele următoare.

joi, 1 martie 2012

SIF3

Pozitiv, continua mișcarea ascendenta, la momentul actual cu putere mai mare fata de celelalte sif-uri. Potențial target pe termen scurt - zona de rezistenta trasata. MACD-ul pare ca vrea sa susțină și el noul impuls pozitiv. Momentan nu sunt semne de îngrijorare. Ca strategie de aplicat, long la suporți cu SL strâns sub aceștia.