vineri, 27 aprilie 2012

Update EUR / RON

Target  4.3960 atins !
.................chiar dacă după o perioada buna de consolidare.

miercuri, 25 aprilie 2012

SIF3

Rămâne pozitiv în continuare pe termen lung, consolidare pe termen mediu și din nou pozitiv pe termen scurt. Creștere puternica azi. MACD pe punctul sa încrucișeze pozitiv, în teritoriu pozitiv, ceea ce este de asemenea pozitiv. In aceste condiții ținta de preț pe termen scurt este vechea rezistenta de la 0.734. Pentru cine nu a intrat încă, este recomandat sa se aștepte depășirea acestei rezistente. Dupa cum arata piața și indicatorii sunt șanse ca acest lucru sa se întâmple, dar astea sunt doar anticipări.

luni, 23 aprilie 2012

DAX

Negativ pe termen scurt si termen mediu, cu semnal de ieșire dat la sfârșitul lui martie. MACD este în teritoriu negativ, STOCH arata top temporar, încrucișând negativ. In aceste condiții target pe termen scurt, linia de suport ( 6430 ), și linia de trend ascendent. Daca și aceste doua vor fi străpunse, vom merge cu prețul către SMA200.

joi, 19 aprilie 2012

FP

Negativ pe termen scurt, cu semnal generat în martie, care rămâne activ, pretul nefacand nou maxim in aprilie. Azi prețul a testa linia de suport, dar ramane in continuare sub EMA20 și EMA50. Atentie la MACD care este pe punctul de a intra în teritoriu negativ. Orice închidere sub linia de suport poate duce pretul la EMA200 (0.52).

miercuri, 18 aprilie 2012

Update ALR !

Target si suport 2.8 atins.

marți, 17 aprilie 2012

Update TLV !

Target 1.204 atins.

miercuri, 11 aprilie 2012

PRSN

Target 0.17 atins !

COMI

Negativ pe termen scurt, mediu și lung. Încearcă sa se consolideze la minime, asa cum arata și MACD-ul. Atenție la cazul în care va închide sub suport, situație în care are deschis drumul către "noi teritorii". Speculatorii pot încerca long cu SL sub suport. Atenție...doar speculatorii

marți, 10 aprilie 2012

SIF5

Negativ cu semnal de ieșire dat cu ceva timp în urma. Se observa cum prețul a făcut lower high-lower low, adică maximul din 2 aprilie a fost sub maximul din martie . Mai mult prețul a corectat pana la EMA50 suport, după care a străpuns linia de trend ascendenta principala. MACD a intra și el în teritoriu negativ. In aceste condiții target de pret, și suport, sunt linia de suport(1.24) și EMA200 (1.235).

joi, 5 aprilie 2012

TEL

Tehnic negativ. Chiar dacă după multa lume este o companie "buna" , ceea ce personal nu neg, tehnic în acest moment este cât se poate de negativa. Ca dovada este și prețul de piața aflat sub oferta publica. MACD este în teritoriu negativ, face lower high - lower low, și ceea ce este mai "nasol" ca nu mai este alt suport decât minimele din august anul trecut. Deci tehnic, ca țintă de preț 14.

miercuri, 4 aprilie 2012

WTI - Crude Oil

Negativ pe termen scurt, cu semnal generat acum 5 zile. Dupa o perioada scurta de consolidare la top-urile recente, prețul a ieșit din acesta consolidare icu putere în partea inferioara. MACD-ul este pe punctul de a intra în teritoriu negativ, și avertizează asupra posibilității continuării mișcării descendente. In aceste condiții potentiala țintă de preț devine suportul de la 96.93 (care este și retragerea FIBO de 38.2),. și apoi chiar SMA200.

marți, 3 aprilie 2012

TLV

Rămâne pozitiv în toate time frame-urile. Dupa cum se vede în grafic, mișcarea ascendenta se desfășoară în canalul trasat. Dupa ce a testat EMA20(suport), prețul  de 3 zile testează rezistenta de la 1.15. Daca aceasta rezistenta va fi străpunsă, următorul target de preț devine rezistenta de la 1.204, care ar corespunde și cu banda superioara a canalului ascendent. Suport la 1.07 și banda inferioară a canalului.

duminică, 1 aprilie 2012

DAFR

Negativ în toate time frame-urile. A făcut nou minim vineri, și vrea sa iasă din consolidare în partea de jos. MACD în teritoriu negativ și susține posibilitatea continuării mișcării descendente. LA fel și STOCH.  Potențial target de preț și suport în aceste condiții este valoarea de 0.05