luni, 18 iulie 2011

BETFI

Rămânem  negativi în continuare pe termen scurt și mediu, dupa o buna perioada de consolidare. Semnal de ieșire a fost dat cu mult timp în urma, 18.04.2011. Azi a spart suportul de la 22300, devenit acum rezistenta, și a testat zona de suport de la 21500. MACD-ul este pe punctul de a da rateu la zero, ceea ce este foarte negativ. In aceste condiții urmatorul posibil target de preț și suport, minimul de la 20368.

2 comentarii:

  1. Salut,

    Ma intereseaza in mod deosebit analiza tehnica si acest mod de interpretare a miscarilor din piata. Cu toate ca am citit mai multe lucrari de specialitate mentionez ca nu stiu\nu inteleg ce inseamna: "MACD-ul este pe punctul de a da rateu la zero". Daca poti sa imi explici as aprecia.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Rateu este atunci cand MACD-ul nu poate trece (intersecta) linia de zero, si se intoarce inapoi de unde a venit. Poate fi negativ, in cazul acesta, sau pozitiv in alte cazuri.
    La fel si cu mediile, daca te uiti EMA20 ( cu verde ), nu poate trece peste cea de 50 (cu albastru), indreptandu-se din nou in jos.
    Cu stima

    RăspundețiȘtergere