joi, 5 ianuarie 2012

EUR / USD

Dupa cum arătam în ultima postare de pe blog, azi cea mai importanta pereche valutara a atins noi valori, atingând totodata și un target de preț mai vechi-1.28.Voi analiza în continuare aceasta pereche valutara un 2 time frame-uri, la weekly și monthly pentru o imagine mai clara. 

Dupa cum se poate vedea în graficul weekly azi am atins suportul 1.28, de unde este posibil( nu obligatoriu) sa avem o reacție pozitiva. Se mai poate observa ca indicatorul MACD este în teritoriu negativ, cu posibilitate de a mai cobora. Si ce este mai important EMA20 a intrat sub EMA200, iar EMA50 este pe punctul de a intra și aceasta sub EMA200. Ca potențiale ținte de preț pe următoarea perioada, și suporți - 1.25 și 1.2.
In graficul monthly se poate observa cu ușurință trendul negativ începând din 2008 dat de linia de trend descendenta. Se mai poate observa intersecția indicatorului MACD cu linia zero(trend puternic), și de asemenea suportii amintiți mai sus - 1.25 și 1.2.
Concluzie - momentan pe acesta pereche valutara suntem negativi în toate time frame-urile ! Deci suporturile trasate ar putea fi foarte ușor atinse, mai ales dacă problemele din zona UE se mențin, și atât timp cât un EURO slab ar ajuta exporturile germane ...... sa zicem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu