miercuri, 8 februarie 2012

EBS

Reacție pozitiva în trend negativ, cu semnal de intrare dat cu ceva timp în urma.  In acest moment potențial target al mișcării și rezistenta, în prima faza, este  rezistenta de la 90.8, și apoi SMA200. Se observa ca rezistentele specificate mai sus sunt clustere, fiind și în zona retragerilor FIBO 38,2% si 50%.
Concluzie: Momentan mișcarea are încă potențial de a atinge cel putin una din cele 2 rezistente. Atenție în schimb și la indici externi, care dacă vor sparge rezistentele la care se afla în acest moment, aduc un plus de credibilitate mișcării ascendente, in caz contrar............ rămâne reactie. Vezi analiza DJIA, SSEC.

2 comentarii:

  1. Bine ar fi fost daca faceati analiza pe un grafic pentru EBS din Viena...Mai erlevant este ca EBS testeaza rezistenta de 20 Eur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Graficele sunt la fel dpdv Tehnic. Se pastreaza corelatia dintre ele, poate doar volumele sa difere. Asta si datorita faptului ca nu se pot decorela din cauza celor care fac arbitraj pe ele, si aduc pretul inapoi in corelatie in foarte scurt timp.
    Dar daca veti vedea postari mai vechi pe EBS veti observa ca am dreptate.
    Vezi http://ispas-analizatehnica.blogspot.com/2011/11/erste-wien-bucuresti-weekly.html

    RăspundețiȘtergere